Dit zijn de vijf jongste Eredivisie-spelers die dit seizoen in actie kwamen

Gisteren om 16:00  In Nederland krijgen jonge spelers vaak de kans. Ieder Eredivisieseizoen staan er nieuwe talenten te popelen om minuten te maken. Ook het huidige seizoen kent jonge debutanten. Elf Voetbal brengt vandaag de vijf jongste Eredivisie-spelers van dit seizoen in beeld. meer »

Interview Michiel Kramer: "Mensen met een handicap krijgen niet altijd dezelfde kansen"

Gisteren om 13:00  Een populariteitswedstrijd zal Michiel Kramer niet snel winnen. Hoeft hij ook niet. Liever steekt de spits van ADO Den Haag zijn energie in zaken waaruit hij wél voldoening haalt. Zoals gehandicaptensport. Een gesprek over een even diepgewortelde als onverwachte passie. meer »

Een terugblik op enkele memorabele bekerfinales

Gisteren om 12:00  Zondag staat de bekerfinale tussen Ajax en Vitesse op de rol. Vitesse gaat op jacht naar de tweede beker in de clubhistorie. Ajax wil het record van meeste bekers in de prijzenkast aanscherpen. Bij een overwinning van de Ajacieden komen ze op twintig. In een lege Kuip zal om 18:00 het startsignaal klinken. Om alvast in de stemming van de finale te komen, blikken we terug op enkele memorabele edities van de afgelopen jaren! meer »

Andr� Silva naast Messi op erepodium ESM Gouden Schoen, Malen en Berghuis klimmen

Gisteren om 9:30  De strijd om de plekken twee en drie in de stand van de ESM Gouden Schoen wordt steeds spannender. Sinds dit weekend delen zelfs twee spelers de laagste trede van het erepodium. Zowel Lionel Messi als André Silva staan op een aantal van 23 doelpunten wat de derde plaats betekent. meer »