Deze bekerwedstrijden mag je niet missen

Vandaag om 15:00  Deze week staat het bekervoetbal centraal in Europa. Naast Spanje, Engeland, Duitsland en Italië is het ook de beurt aan Nederland. De achtste finales van het KNVB Bekertoernooi staan op het punt van beginnen. Daarom zet ELF een aantal interessante bekerwedstrijden voor je op een rijtje. meer »

Jong Ajax klimt naar top Eerste Divisie: dit zijn de uitblinkers

Vandaag om 13:54  Het gaat goed met Jong Ajax in de Eerste Divisie. Sterker nog, het beloftenelftal van Ajax heeft een record gevestigd in de Keuken Kampioen Divisie. Nog ooit eerder in de geschiedenis bleef Jong Ajax dertien duels op rij ongeslagen. Ook FC Den Bosch werd maandagavond opzij gezet waarmee Jong Ajax klom naar de derde positie. Wie zijn dit jaar de uitblinkers? meer »

Zo vergaat het de oud-Eredivisiespelers bij OGC Nice

Vandaag om 11:00  OGC Nice doet het uitstekend in de Ligue 1. Na vier jaar verdwenen te zijn uit de top is de ploeg nu de enige in Frankrijk die het spoor van Paris Saint-Germain nog enigszins kan volgen. De Zuid-Fransen bezetten momenteel de tweede plek met een achterstand van elf punten. De ploeg verkeert de laatste weken in topvorm en zette een mooie serie overwinningen neer. Dat doet OGC Nice met vier oud-Eredivisiespelers in de selectie. Hoe doen zij het? meer »

Robert Lewandowski grijpt met vlag en wimpel macht in ESM Gouden Schoen

Vandaag om 10:30  De vraag was niet of? Maar juist wanneer? Zaterdagmiddag was het zover. Robert Lewandowski greep de koppositie in het klassement van de ESM Gouden Schoen. En hoe? Middels een hattrick nestelde de Poolse doelpuntenmachine zich aan kop van de ranking van de Europees Topscorer van het Seizoen. meer »