Sponsoring - SVG

Sponsoring

Sponsor van SVG, ook iets voor uw organisatie!

Naamsbekendheid vergroten. Goodwill kweken. Invulling geven aan maatschappelijk betrokken ondernemen. Wat uw doel ook is, sponsoring van SVG is ook voor uw organisatie een goede keuze.

Wij staan met onze 320 leden midden in de maatschappij: van hoger tot lager opgeleide leden, uit uiteenlopende culturen en van gezelligheidsteam tot eerste elftal. Een gezellige en gemoedelijke vereniging, waar sportiviteit, vriendschap en gezelligheid centraal staan. 
 
Bijzonder trots zijn we op onze G-afdeling, die inmiddels al 25 jaar bestaat. En wat te denken van het walking footballDe 'old stars' van 60 jaar en ouder komen iedere dinsdagochtend in actie. 

Met een opgebloeide jeugdafdeling, een stabiele seniorenafdeling en vele activiteiten naast het voetbal, houden we de vereniging gezond en levendig. Draagt u hier ook aan bij? Dat kan op verschillende manieren. Denk aan uw banner op deze site, een bord langs het veld en shirt- of trainingspaksponsoring. Maar er zijn veel meer mogelijkheden, waar we u graag over informeren. Neem dus gerust vrijblijvend contact op met communicatie@svgtilburg.nl.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!