Jopie van der Sluijs overleden

4 mei 2024 19:00

Afgelopen donderdag is Jopie van der Sluijs helaas overleden. Jopie heeft ontzettend veel betekend voor SVG. Daarvoor is ze geëerd met de gouden speld. Jopie is 74 jaar oud geworden.

Jopie was heel betrokken bij SVG en heeft heel veel gedaan. Vanaf het begin heeft ze onze G-afdeling mee gerund. Daarnaast is ze vele jaren barvrouw geweest en heeft ze in het bestuur gezeten. Ze heeft het secretariaat gerund en jarenlang het boekje ‘Het wel en wee van SVG’ gemaakt. Ook heeft ze veel activiteiten en jubilea georganiseerd.

Een geweldige staat van dienst en een groot gemis. Wij wensen Johan en hun naasten dan ook heel veel sterkte toe.

Bron: Bestuur