De Grolsch Cup komt eraan! Alle belangrijke info op een rij

8 mei 2024 9:00

Luc Vervoort

Op zaterdag 25 mei is het zover: de Grolsch Cup 2024 bij SVG. Met nu al 23 deelnemende teams belooft het weer een sportieve en gezellige dag te worden! Hierbij de belangrijkste info op een rij voor iedereen die meedoet. En voor hun supporters natuurlijk!

• Alle teams verzamelen tussen 12 en 12.30 uur in de kantine. Meld je aan bij de organisatie als jouw team er is.
  • Betaal dan ook het inschrijfgeld: 30 euro per team, cash.
  • Je kunt dan meteen munten kopen: 2,50 euro. Die heb je nodig om drinken te kopen.
  • Het eten (bij de frietkar) betaal je zonder munten.
  • Om 13 uur starten de eerste wedstrijden. Rond 18.30 uur zijn de laatste wedstrijden.
  • We spelen wedstrijden 7 tegen 7 op een half veld. Een wedstrijd duurt 20 minuten.
  • Na de laatste wedstrijden is de prijsuitreiking. En maken we er (mét muzikale omlijsting) een gezellige derde helft van.
  • Alle teams zorgen zelf voor tenues. Als het nodig is, hebben we hesjes om de teams te onderscheiden.
  • Last but not least: we hebben ook dit jaar weer een echte Grolsch Cup om voor te spelen!

Tournify
We maken bij de Grolsch Cup gebruik van Tournify! Daarin zie je hoe laat en tegen wie je speelt en alle uitslagen. Je kunt Tournify gebruiken via de website of de app downloaden. De link naar het toernooi krijg je op de dag zelf.

Zo’n toernooi is natuurlijk veel meer dan het voetbal alleen. Daarom hebben we:
  • DJ Lesley voor het muzikale vuurwerk
  • Heerlijke friet en snacks van Dun Bolle
  • Een buitenbar voor een ijskoude Pilsner of Weizen van Grolsch
  • Springkussens voor de jongste bezoekers

Wij hebben er hartstikke veel zin in. Tot zaterdag de 25e dus!

Bekijk de foto's van vorig jaar op onze Facebook-pagina.

Bron: Organisatie Grolsch Cup