Leden van 27 jaar en ouder weer in kleine groepjes trainen

17 maart 2021 10:45

Het kabinet heeft enkele coronamaatregelen aangepast. De belangrijkste voor SVG: onze leden van 27 jaar en ouder mogen weer sporten op ons complex. Dit moet wel in groepjes van maximaal 4 mensen en op 1,5 meter afstand van elkaar. Dat is natuurlijk niet ideaal. Maar wat is het fijn dat ook deze leden weer het veld op mogen. Voor het eerst sinds oktober!

Alle lagere senioren van 27 jaar en ouder kunnen op dinsdag en donderdag van 19.30 – 20.15 uur trainen. Deze tijden gelden zolang de avondklok er is. We starten hiermee op donderdag 18 maart.

• Op donderdag: heel kunstgrasveld (veld 2) en half trainingsveld beschikbaar
  • Op dinsdag: half kunstgrasveld en heel trainingsveld beschikbaar

Train daar dus in kleine groepjes (maximaal 4 personen) en houd voldoende afstand van elkaar.

De afspraken voor onze leden tot en met 26 jaar veranderen niet. Nu het weer wat drukker wordt op ons complex, blijft het belangrijk dat wij ons aan de coronamaatregelen houden. Dus:

• Omkleden en douchen doe je thuis: onze kleedkamers en kantine zijn gesloten.
  • Ons complex moet om 20.30 uur leeg zijn, zodat de terreinknecht ook op tijd naar huis kan (avondklok). Blijf dus niet (in groepjes) bij SVG hangen maar ga na het trainen direct naar huis.
  • We gebruiken geen alcohol op ons complex.

Veel trainingsplezier!

Bron: Bestuur